dizax_logo

Show room Dizax nájdete v Trenčíne. Aj my sa stotožňujeme s názorom kolektívu showroom Dizax, ktorý s ich povolením, budem citovať:

Je veľmi dôležité, aby sa funkčnosť, estetika a množstvo ďalších faktorov ktoré spríjemňujú bývanie riešila skôr, ako pristúpite k samotnej realizácií či už domu, niektorej z miestností alebo len ktoréhokoľvek inštalačného rozvodu. Návrh sa potom nemusí ničomu prispôsobovať a môžete si naplno realizovať svoje sny o bývaní. Neprispôsobujte sa priestoru vy, nech sa priestor prispôsobí vám.

Takto jednoducho a zároveň komplexne opísali svoju prácu.

A ako vidí Mgr. art. Jana Srncová, hlavná architektka spoluprácu s e-shopom Dekoria.sk?

Vaša náročnosť je naším úspechom“…na tieto slová padne zrak návštevníkom, ktorí vstúpia do showroomu Dizax. Je to tak a čím ďalej, tým viac našu prácu odzrkadľuje aj opačné „naša náročnosť je vašou výhodou“, pretože pri výbere jednotlivých dodávateľov kladieme veľký dôraz nielen na kvalitu produktov, ale aj široký výber, a hlavne osobitosť, prispôsobenie, a v tomto prípade až doslovne, „ušitie“ všetkého na mieru.

S Dekoriou spolupracujeme radi. Prehľadnosť v produktoch na e-shope, ich široká škála, pestrosť výberu látok, kvalita šitia a v neposlednom rade rýchlosť dodávky. Toto všetko sú veľké plusy, ktoré nám prácu nielen uľahčujú ale aj spríjemňujú. Pri akomkoľvek zaváhaní vždy siahneme po vzorkách, ale väčšinou si vystačíme s detailnými, naozaj skvele nafotenými odstrihmi látok, ktoré často použijeme aj vo svojich vizualizáciách, a tak má zákazník predstavu už aj o konkrétnych tkaninách vo svojom interiéri. Vždy nás milo prekvapí nejaká novinka v kolekciách, a preto sa pre nás, dizajnérov, nestane nikdy ponuka Dekorie opozeranou.“ Jana Srncová, Mgr.art.

spalna_fleurdekoracne vankuseobyvacka_quadrospalna_pruhy

Žiadny komentár