Hľadáte kvalitné látky na poťah? Alebo potrebujete prezliecť sedačky, vankúše, či kreslo? Vlastnosti takýchto poťahových tkanín sú dôležité. Pár našich rád a skúseností prezradíme v nasledujúcich riadkoch.

Vlastnosti poťahových tkanín

Každá tkanina má svoje vlastnosti, rovnako ako aj látky na čalúnenie. Musia byť pevné v ťahu a odolné voči oteru aj oderu (Martindale test). Ich zloženie môže byť rôzne. Prevahu polyesteru na trhu je stále citeľne vnímať. No nájdete aj rôzne zmesové, či bavlnené poťahové tkaniny.

Vankúše a obliečky

Vankúše na sedačky a dekoračné obliečky, ktoré vydržia roky. Kvalita poťahových látok zaručuje dlhú životnosť produktov, ktoré sú z nich ušité. Taktiež správne ošetrovanie týchto látok Vám prinesie radosť z ich užívania minimálne na niekoľko rokov. Objednať si ich môžete online ešte teraz v e-shope Dekoria.sk.

Pestrý výber poťahových látok

Výber je tak pestrý…môžete si vybrať hladké, velvetové, so štruktúrou, viacfarebné alebo vzorované, napríklad aj s rastlinným motívom. Z poťahových látok si nechajte ušiť aj sedáky na terasu a vychutnávajte si pohodlné sedenie aj večer.

Vzorky pošleme na adresu

Neviete si vybrať poťahové tkaniny online? Doprajte si čas a objednajte si vzorky ZADARMO! Filter Vám výber urýchli a 8 vzoriek pošleme priamo na Vašu adresu poštou v obálke. (Adresa musí byť presná, keďže vzorky neodosielame kuriérskou spoločnosťou.)

Poťahové tkaniny a domáci miláčikovia

Máte domáceho miláčika? Bojíte sa preto výberu poťahu, keďže rátate s tým, že ošetrovanie bude náročné? Na melírovanom, viacfarebnom, či vzorovanom materiáli sa srsť stratí a nie je tak viditeľná. Nedávno sme sa dozvedeli, že napríklad z velvetových tkanín sa jednoduchšie čistia chumáče srsti 🙂 Tu Vám môžu pomôcť opäť vzorky daných látok, na ktorých si to viete doma otestovať.

Pravidlá k výberu poťahovej tkaniny

  • vybrať kvalitné tkaniny s príslušnými vlastnosťami
  • využiť pri online nákupe bezplatné vzorky poťahových látok
  • prehodnotiť zloženie materiálu: polyester, zmesová alebo naturálna tkanina
  • premyslieť si farbu, vzor alebo štruktúru látky s dôrazom na dizajn interiéru
  • a na záver sa ostáva len tešiť a užívať si správny výber
Žiadny komentár