Je doba, kedy si začíname uvedomovať fakt, že príroda je našou súčasťou a mnohí vyhľadávame miesto, kde si spolu s rodinou oddýchneme a načerpáme novú energiu. Z mestských bytov sa na víkendy a sviatky sťahujeme bližšie k prírode. Chata alebo chalupa sa tak stáva útočiskom pre naše snívanie. Zariadenie chaty si preto vyberáme podľa pocitov, aby sme si aj doplnkami navodili tú pravú atmosféru.

chata_a_obyvacka

Chata a kárované textílie

Károvaná chata

Aj naša klientka sa rozhodla zariadiť si takéto útulné miesto. Drevená chata potrebovala vdýchnuť príjemnú atmosféru práve vďaka tkaninám. Výber látky bol pre pani chaty od začiatku jasnýkárované vzory – káro, ktoré má svoje čaro J

Károvaná chata uchvátila aj nás a sme radi, že sme mohli spolupracovať na takomto krásnom projekte.

Inšpirácie o interiérovom dizajne

chata_a_karovane_zavesy_sikmina

Internetová doba ponúka možnosti prezerania si obrázkov ako zariadiť interiér a získať tak náhľad a základné vedomosti o interiérovom dizajne.  Inšpirácie o interiérovom dizajne sú voľne dostupné.

Tí viac tvoriví s veľkou predstavivosťou sa môžu rovno pustiť do práce a ostatní si nechávajú poradiť od architektov a dizajnérov.

Ako hľadala inšpirácie pani Daniela?: „Prvotné nápady ohľadne textílií som hľadala v knižných publikáciách – Chalets, Wood a mnohé iné zahr. publikácie, české a slovenské časopisy, internet…“

Online nákup bez obáv

Práve tkaniny boli hnacím motorom pri tejto realizácii. Kárované látky, ktoré zvábili pani Danielu a skvelá možnosť objednania si vzoriek bezplatne cez online obchod www.dekora.sk. Ďalšou výhodou online nákupu na Dekoria.sk je šitie na mieru nie len okenných dekorácií – závesov, ale aj ďalších bytových doplnkov ako: vankúšov, čalúnenej truhlice, prehozov na postele a pod. Vďaka tejto možnosti si jednoducho a rýchlo zladíte interiér textíliami na jednom mieste, čím ušetríte aj čas.

Iná farba kára v izbách

Do izieb, v ktorých majú svoje kráľovstvá deti sa vybrali iné kárované látky, z iných kolekcií a iné farebné odtiene (kolekcia Mirella a Edinburg, ale v inom odtieni ako zvyšok chaty). Reálny výsledok si môžete pozrieť na fotografiách.

karovane detske izby

Káro s ružovou – kolekcia Mirella a béžové káro –  kolekcia Edinburg. Z rovnakej látky v izbe sú ušité prehozy na posteľ a aj úchyty na závesy.

V obývačke je doladená k závesom aj čalúnená truhlica a dekoračné vankúše na sedačke.

calunena_truhlica_dekoria_sk

A ako hodnotí výsledok pani majiteľka?

Prečo práve Vaša firma? – mala som celkom presnú predstavu ohľadne textílií, ktoré som potrebovala. Hľadané textílie som našla na vašej www.dekoria.sk stránke, dokonca s ponukou zaslania vzoriek, čo ma okamžite zaujalo. Nasledovne som bola maximálne spokojná s komunikáciu s Vašou firmou, objednávke teda nič nebránilo… 🙂
S výsledkom som maximálne spokojná.
Spokojná som so všetkými výrobkami objednanými vo Vašej firme…“ D.H.

zatiahnute zavesy

Kde nájdete informácie o online obchode Dekoria.sk?

A Vy, hľadáte inšpirácie a rady ako zariadiť chatu alebo chalupu alebo meníte dizajn bytu, či domu?  Nechajte sa inšpirovať so značkou Dekoria.sk. Inšpirácie hľadajte na našej stránke www.dekoria.sk a viac zaujímavých informácií o bytovom textile a textilných dekoráciách v ďalších článkoch v našom blogu.

Žiadny komentár