Moje meno je Dagmara Prihodová a viete si ho dnes spojiť s on line obchodom www.dekoria.sk.

Ak by ste sa ma pred približne tromi rokmi opýtali, čo je dekoria, nepovedala by som Vám veľa, neporadila o možnostiach riasenia a zavesenia závesov alebo záclon. Interiérový dizajn bol pre mňa nedotknutým územím aj napriek jasnej láske k farbám a kráse.Dnes je to úplne iné. Rozprávať o značke Dekoria a jej produktoch môžem hodiny a hodiny a vždy s úžasom. A práca s poradenstvom ohľadne textílií do vašich domácností ma napĺňa. Veľkou spätnou väzbou sú pre mňa referencie a Vaše úprimné emaily.

A ako to začalo?

V tom období som snívala o novej práci a už dlhšie som čakala na takúto príležitosť. Poslala som životopis a motivačný list. Čoskoro ma pozvali na pohovor a ja som bola úprimná a úspešná. Začala som žiť nové krásne obdobie s vysnívanou prácou.

balebnie balikov dekoria

Začiatky boli pre mňa skvelé

V porovnaní s predošlými „obyčajnými“ pracovnými pozíciami, som ani nečakala, že sa v práci môže diať, čo sa dialo v Ovitexe.  Začiatky boli naozaj doslova pozorovacie. Dovtedy som nepracovala v takejto sfére, takže každý deň bol pre mňa originálny a musím sa priznať, že je to tak aj dnes.

Stereotyp pre mňa s Dekoriou neexistuje.

Mala som veľa skúseností z rôznych pracovných pozícií a to bolo pre mňa kľúčové. Plus moja trpezlivosť a samostatnosť. Trvalo pár mesiacov kým sa vykryštalizovala moja pracovná pozícia a spojila som sa celým svojím pracovným ja s online obchodom dekoria.sk.

Jednoducho sa mi prepojila táto práca s mojou láskou k umeniu, výtvarnej výchove a k fotografii. Vyštudovala som učiteľský smer, predmet: výtvarné umenie a to bol základ na môj rast v práci s bytovým textilom, dizajnom a farbami.

A potom sa začali meniť veci ako v práci vo výsledkoch, tak aj v mojom osobnom živote. Verím v to, že aj vďaka tejto práci som sa posunula niekam inam (v pozitívnom zmysle slova). Krásna škola v mnohých smeroch. Zmenila som sa, čo môžete vidieť na fotografiách 😉 .

Nádhera je v tom, že to bolo len na mne, ako sa k tomu postavím a čo preto spravím. Týmto smerom ďakujem z celého srdca mojej „šéfke“ (nemá rada to oslovenie) za túto príležitosť.

práca ovitex_

Starostlivosť o e-shop je pre mňa viac ako len práca

Postupne som zisťovala, čo všetko pre internetový obchod www.dekoria.sk dokážem spraviť a ako pomáhať našim klientom, aby sa nebáli nakupovať textilné výrobky cez internet.

Hľadala som informácie a možnosti ako uľahčiť prácu pri objednávaní na našej stránke. Cítila som, že potrebujem našim klientom dať viac ako len nejaké produkty. Bytový textil je každodennou súčasťou domácností, rodín a ľudí, ktorí sa majú z toho tešiť, nie naopak.

Musím sa priznať, že ešte ani dnes to nie je také, akoby som chcela, ale mám veľa klientov, ktorý sa radi pýtajú a nechajú si poradiť. Snažím sa nastaviť stránku a texty tak, aby pomáhali tým, čo u nás nakupujú. Ale stále je na čom pracovať.

Milujem prácu s dekoriou, stále sa učím nové veci a napĺňa ma to, že má nekonečné možnosti pre rôzne typy zákazníkov. Verím, že všetko sa dá, ak sa chce.

Ale tiež ma teší, ak môžem s našim kolektívom vybehnúť aj na realizáciu a pomôcť skrášľovať hotely, penzióny, rodinné domy alebo apartmány. Práve takejto práci sa venuje naša firma Ovitex. Ak ste majiteľom hotela alebo potrebujete vyriešiť okenné dekorácie do prevádzky, viac hľadajte na našej stránke www.ovitex.sk.

ovitex služby

Návšteva dielne a centrály značky Dekoria

V roku 2014 som absolvovala prvú služobnú cestu s našou pani konateľkou do centrály firmy, ktorá rozbehla frenšízu značky dekoria v niekoľkých štátoch Európy, presne v 14 štátoch. Veľmi mi to pomohlo v celkovom vnímaní mojej práce.

Systém premyslený do detailov, príprava produktov, šitie, testovanie pred odoslaním, a dokonalé balenie všetkých balíkov. Vysoko-kvalitné technológie a profesionálne stroje, napr. laserova rezačka, ktorá dokáže narezať tkaniny naukladané v hrúbke 10 cm . Čo vám budem rozprávať, spadla mi sánka :). Na každý proces technologický postup a neustále zlepšovanie práce a ponuky. Skvelé.

dielna dekoria

Dekoria ponúka viac ako len kvalitu…

Návšteva dielne ma dostala a práve preto vravím, že dekoria má produkty, ktoré stoja za to. Rada obhajujem kvalitu aj cenu našich výrobkov, pretože viem, že je to úprimné a vedia to určite potvrdiť aj naši klienti. Sami si pozrite hodnotenia ľudí, ktorí už u nás nakúpili .

Značka dekoria spája textilné výrobky, dizajn, farby, krásu, inšpirácie a ľudí v tom najpozitívnejšom vnímaní. To mi dobíja energiu každý deň ako aj úprimné hodnotenia našich klientov. Som za to vďačná.

Ponuka on-line bytového textilu

Ponuka dekorie je bohatšia ako bohatá, čo sa týka bytového textilu v internetovom obchode.

Závesy, záclony, rímske rolety, textilné doplnky do kuchyne, do spálne, do detskej izby a pod. Stránka dekorie je skutočne obsiahla a práve preto sme vždy na telefóne, odpovedáme na e-maily a Vaše otázky, ktoré nám pomáhajú rásť a ukazujú čo môžeme zlepšiť.

Ak sa stane, že si neviete poradiť, na to som tu ja a moji kolegovia. Tiež návštevníkom stránky pomáhajú filtre na ľavej strane: filter farieb, filter vzorov, filter parametrov a pod. A tento rok máme novinku vo forme chatu.

Výrobky ušité na mieru

Spolupráca s dekoriou je krásna v tom, že vieme realizovať aj individuálne objednávky, pokiaľ je to možné. Vždy dobre zvažujeme účel použitia tkanín a nepúšťame sa do realizácii, keď si nie sme istí  kvalitou a funkčnosťou produktu. Je to niekedy náročné vysvetliť klientovi, ale aj my máme svoje pravidlá a vieme, prečo ich dodržiavame.

Každý šitý produkt je vždy najprv testovaný, takže záruka výrobkov má svoju hodnotu. Aj tkaniny sú testované a sú preverené ich vlastnosti, aby sme mali informácie na ich využívanie pri šití bytových doplnkov.

dielna dekoria

Výhody on line obchodu www.dekoria.sk

Skvelé na našom e-shope je aj to, že na jednom mieste viete nájsť viacero produktov a tak skvelo doladiť Vaše domácnosti. Napríklad vezmime si kuchyňu: záclonu, závesy, garnižu, alebo vitrážkové záclony + vitrážky, obrus na mieru, prestierania, kuchynský set – chňapka a zástera, návleky na stoličky, košík na pečivo a aj keramiku a porcelán, dokonca aj príbory.

A skvelým bonusom je odosielanie vzoriek tkanín/látok zadarmo.  Látku si viete doma prirovnať k nábytku alebo k farbe steny a výber bude o to jednoduchší.

Jednoducho a rýchlo si môžete textilom zariadiť aj celý dom

Ak hľadáte inšpirácie (http://www.dekoria.sk/arrangements), aj tie u nás nájdete. Vďaka nim si ujasníte lepšie vaše predstavy.

Dekoria ukrýva pod svojou pomyselnou strechou toľko obchodov, po ktorých už nemusíte behať a vysvetľovať dookola predajcom, čo hľadáte. Nebudete mať už ani obavy , že kým skončíte v práci bude zatvorené.

Povedzte, že to nie je pre Vás. Každý jeden z nás sa dnes snaží šetriť svoj čas a venovať sa príjemným veciam a my pomáhame aj šetriť čas :).

Ja Dagmara odporúčam e-shop Dekoria.sk

Toto je v skratke pár slov o mne a mojej práci s dekoriou. Ak ste sa s našim e-shopom www.dekoria.sk práve zoznámili, tak sa skúste na našu stránku pozrieť, možno niečím očarí práve aj Vás. Kto vie, čo si u nás nájdete? Buď si vyberiete len nejakú maličkosť alebo si zariadite Vašu izbu alebo aj dom vďaka našim výrobkom.

Ja mám doma závesy z tkaniny Bellino aj z kolekcie Jupiter, taburetku kocku, nejaký ten dekoračný vankúš, hrnček pávie pero a pravidelne mi vyčaria úsmev na tvári a aj mojim hosťom.

dekoria

Navštívte náš e-shop a radujte sa z farieb, dizajnu a originálnych textilných bytových doplnkov – www.dekoria.sk.

Pestrofarebné dni Vám prajem,

Dagmara Prihodová as Dekoria.sk

Žiadny komentár