Máte doma malého „snílka“? Túži Váš synček po pirátoch? Túži Vaša dcérka po princeznách? Nechajte ich v detských izbách žiť v rozprávkovom svete ako najdlhšie sa dá. Detská izbička spolu s látkami z kolekcie Little world vytvoria ten správny dizajn a atmosféru pre tých najmenších.

Látky z kolekcie Little World sú zmesou bavlny a polyestéru. Príjemné, mäkučké tkaniny na dotyk s krásnymi detskými vzormi. Motívy na textíliách ľahko skombinujete s jednofarebnými látkami z našej ponuky, napríklad s kolekciou Loneta – pastelové odtiene alebo Jupiter – aj výraznejšie odtiene.

Keďže sama mám doma malé dieťa, mám večnú dilemu, či synčekovi izbičku nechať typicky chlapčenskú (modrú, hnedú, bielu), alebo ísť do odvážnejších kombinácií a výraznejších odtieňov. Ako napríklad tyrkysová, „námornícka“ modrá s červenou, žltá, zelená a pod. No v momente, ako som si prezrela kolekciu Little World, padli mi tieto inšpirácie náramne do oka.

  1. Krásny interiér pre princezné

dievcenska_izba

Dokonalé miesto pre dievčatká snívajúce o princovi na bielom koni, o kráľoch, veľkom hrade a nádherných plesových šatách. Ruku na srdce mamičky? Však to očarilo aj Vás? Doprajte dcérkam snívať a užívať si to, že sú výnimočné a krásne.

  1. Kde býva námorník?…lode, maják, piráti…

Snívajú aj chlapci. Všetci o tom vieme 🙂 …lode, maják, pirátiNámornícky štýl v chlapčenskej izbe je dnes hitom. Little World má aj námornícke motívy pre deti.

Bez toho snáď neexistuje detstvo žiadneho chlapca, aby sa aspoň niekedy nezahral na piráta. Vytvorte mu na to priestor aj vďaka bytovému textilu.

Čo tak sedací vak, kde môže relaxovať Váš malý kormidelník? Doprajte mu „leňošenie“. Nemusíte sa báť  pri prerábaní, že sa Vám vak nehodí do nového dizajnu. U nás si vyberiete aj poťah na výmenu.

sedaci_vak

A čo tajný poklad? Umožnite deťom schovať si ich cennosti do čalúnenej truhlice .

calunena_truhlica

3.) Romantická detská izba

little_world_dekoria

Romantické dušičky určite očarí látka s nápisom LOVE. Jemnučké vzory, romantické farby, pastelové odtiene. Vhodné do každého dievčenského kráľovstva, pre malé aj veľké princezné. Vzory na tkaninách v sebe kombinujú rôzne farby a teda v interiéri detskej izby ich môžete ladiť s látkami v jednofarebnom prevedení.

4.) Moderné a nadčasové detské izby

moderna_detska_izba

Moderné a nadčasové. Také sú aj hviezdičky. Detská izbička na obrázku ma nadmieru očarila. Pastelové odtiene a jemné vzory, útulná atmosféra, so zatemňujúcou roletkou na okne, s mäkučkým kobercom. Mne táto kombinácia farieb pohladila srdce i dušu.

Dúfam, že som Vás inšpirovala, ako mňa samotnú inšpirovali tkaniny kolekcie Little World. Ak sa práve chystáte zariadiť rozprávkovú detskú izbu, majte odvahu vniesť do izby farby a rôzne kombinácie motívov a vzorov. Nebojte sa ako sa neboja ani naše deti. Užite si to s nimi. Ak by ste si látky chceli „chytiť do ruky“ a skúsiť ich štruktúru a vidieť naživo vzory, či odtiene, neváhajte využiť možnosť bezplatného objednania vzoriek. Objednajte si u nás bezplatné vzorky aj hneď teraz.

Autor článku: Ing. Veronika Andrejdesová

Žiadny komentár