Miesto, kde sa rodina schádza v dnešnej rýchlej dobe už len večer alebo pri rodinných oslavách, je dom alebo byt. Miesta, kde sa má rodina a známi cítiť príjemne, pohodlne a užívať si. Priestor, ktorý má zrkadliť charakter rodiny, vytvára aj textilný nábytok pre domácnosti. A o aký nábytok ide? O tom si dnes v článku porozprávame a predstavíme pár zaujímavých kúskov značky Dekoria.

Interiérový dizajn pre domácnosť

Patríte medzi ľudí, ktorí si radšej nechajú navrhnúť svoj interiér od profesionálov alebo skôr tvoríte sami? Myslím si, že nie je až tak jednoduché nájsť svoj štýl. A tak je to aj s vytváraním vlastného domova. Ale ak tomu venujeme troška viac času, výsledok môže byť výnimočný.

V rámci domácností a ich spojenia s interiérovým dizajnom je dôležité prezentovať charakter domácich. Nájsť niečo typické pre majiteľov, čo sa prenesie do použitých bytových doplnkov, vybratých farieb a materiálov. Aby si hostia u Vás povedali, že cítiť, že ste tu dali “niečo zo seba“. Poznáte to, však?

Napríklad, ak ste romantická duša, Vaša spálňa môže vyzerať aj takto ako z rozprávky.

calunena_truhlica

Článok o romantickej spálni nájdete tu: Sladká romantika s ashley.

Textilný nábytok

Ak počujeme pojem nábytok, v predstavách nám už bežia slová ako sedačka, posteľ, skriňa a pod. A čo textilný nábytok? Čo by ste zaradili do tejto skupiny?

My sme vybrali produkty z ponuky e-shopu Dekoria.sk ako je čalúnená truhlica, taburetka kocka, sedací vak a ďalšie. Možno zistíte, že práve jeden z týchto kúskov chýba u Vás a vyberiete si to pravé orechové, ako sa vraví.

Čalúnená truhlica

calunena_truhliva_v_spalni

Nádherný kúsok nábytku do spálne alebo do detskej izby. Funkčná truhlica, ktorú si v e-shope necháte čalúniť textíliou, podľa vlastného výberu. Ide o originálny kúsok a ten môžete ladiť so závesmi, dekoračnými vankúšmi, či prehozom na posteľ. Zariaďte si spálňu podľa predstáv a užívajte si naplno oddych a relax.

V detských izbách môžu truhlice slúžiť ako tajná komnata, skrýša na poklad a pod. Tvorivosti sa predsa medze nekladú.

Taburetka kocka

taburetky_kocky

Milá stolička do detskej izby pre Vašich malých chrústov. Farebné kocky rozhodené v detskej izbe rozveselia priestor a budú slúžiť pre kamarátov na sedenie.

Ak máte domácnosť vo “free style“ štýle, je tu možnosť použiť taburetky kocky ako nočné stolíky k posteli. Čo vy na to?

kocky_taburetka_dekoria

Sedací vak

Kto z nás ho nepozná? Obľúbená textilná dekorácia pre študentov, či školákov do izby. Textilný kúsok, ktorý môže nahradiť kreslo alebo stoličku na relax. Svoje miesto si vie nájsť aj v modernej obývačke.

Sedací vak má snímateľný poťah na zips, ktorý je možné ho prať a vnútro tvorí biely poťah naplnený polyesterovými guličkami.

sedaci_vak_dekoria

Dostupné tri rozmery: priemer 50*85cm, priemer 60*105cm a priemer 80*115cm.

Pri tomto textilnom kuse nábytku je potrebné rátať, že zaberie nejakú plochu. V malej detskej izbe by mohol prekážať.

textilny_nabytok_dekoria

Poťahy na výmenu – taburetky kocky a sedacie vaky

Máte už od nás sedací vak alebo taburetku a po prerábaní, sťahovaní alebo maľovaní sa už odtiene textilných nábytkov nehodia do interiéru? Nemusíte sa obávať. V ponuke e-shopu Dekoria.sk nájdete aj poťahy na výmenu. Už si nemusíte kupovať sedací vak, ale len ho prezlečiete a máte nový bytový doplnok.

Taktiež si môžete vybrať na výmenu  poťah aj na taburetky kocky.

Čalúnená lavica

lavica_dekoria_sk

 

Čalúnená lavica je kúsok nábytku, ktorý spája funkčnosť a zároveň ide o dekoráciu v interiéri. Čalúnenie na ňu môže byť jednofarebné, vzorované, prúžkované a iné. Aj nôžky môžete kombinovať k priestoru. Ponuka je z troch možností: dub, naturálny buk alebo drevo wenge.

Lavica je doplnok, ktorý môžete umiestniť v predsieni, v obývačke, v študentskej izbe ako aj v spálni.

Okrúhla podnožka

okruhla_podnozka_dekoria

Estetický kúsok nábytku, vhodný pre každú domácnosť. Milá dekorácia pre tých, ktorý si potrpia na detaily. Dekoria.sk Vám vie vyrobiť danú podnožku z ponuky stovák dekoračných a poťahových tkanín. Stačí si vybrať, objednať a máte ju doma do dvoch týždňov. Okrúhla podnožka môže slúžiť aj ako malý stolík, ako vidíte na fotografii.

Sedák Kamil

sedaky_kamil_dekoria

Sedáky, ktoré nezaberajú veľa miesta a môžete ich vybrať pre hostí, ak je ich viac ako Vašich stoličiek. Tiež milý nápad na sedenie do detských, či študentských izieb.

Sedák Kamil je dostupný v dvoch rozmerových variantách: 40*40*6cm alebo 50*50*10cm.

Ak máte záujem o takýto sedák v inom rozmere, kontaktujte nás na e-mail: dekoria@dekoria.sk.

Bonus pre všetkých z Vás: VZORKY TKANÍN ZADARMO! Ak si nie ste istý odtieňom, štruktúrou alebo vzorom, objednajte si vzorky a my Vám ich pošleme poštou domov.

Žiadny komentár