Ani neviem ako to tento rok zbehlo a už máme v ponuke nové krásne vianočné látky, z ktorých šijeme bytový textil pre Vás. Tí, ktorí nás poznajú, vedia, že ponuku vianočných produktov propagujeme o niečo skôr, aby aj darčeky aj dekoračné predmety boli doma v predstihu. Radšej skôr, ako po Vianociach 🙂 Vianočné dekorácie sú pre nás výzvou každý rok, pretože sa snažíme vyhovieť rôznym štýlom domácností. Veríme, že to má úspech a teší to mnoho našich klientov.

Využite odoslanie bezplatných vzoriek

vianocne tkaniny

Tento rok je výber tkanín pestrý a niektoré už poznáte aj z minuloročnej sezóny. Ak ste si u nás ešte produkty neobjednávali, pri výbere Vám pomôžeme odoslaním bezplatných vzoriek látok. Objednať si ich môžete na našej stránke:

http://www.dekoria.sk/free_fabrics_samples

Filtrujte a vyberajte

Filter na ľavej strane Vám urýchli prácu pri rozhodovaní, môžete si vybrať podľa danej kolekcie, podľa sily zatemnenia, podľa vzoru a podobne.

Vieme, že kupovanie bytového textilu online sa Vám môže zdať, akoby ste kupovali na slepo. No vďaka službe odosielania bezplatných vzoriek, to tak nie je. Teda filtrujte a vyberajte si látky   a dekorácie k dotvoreniu sviatočnej atmosféry.

Vianočné prestieranie a stolovanie je na prvom mieste

Každá rodina sa snaží na sviatky pripraviť sviatočné pohostenie pre svojich blízkych. Vianočné prestieranie je pre gazdiné na prvom mieste, hneď po skvelom jedle. Pripravené pokrmy by mali lákať aj naše oči.  Spôsob ako ich podávame, je takým krásnym poďakovaním za ne samotné.

Výber  obrusu

Milujem položenie obrusu na stôl. V mysli si to predstavujem, ako sa krásny, čistý biely obrus zdvihne do výšky a pri páde jemne zakryje stôl, ktorý sa po dekorovaní zmení na šperk štedrej večere. Prvým krokom prestierania je teda výber obrusu. A u nás Vám obrus vieme ušiť na mieru.

Ak máte stôl ako krásny rezbársky kúsok a nepotrebujete ho zakrývať, môžete dať do stredu stola malý štvorcový obrus, alebo ho dekorovať štólou. Štólu môžete dať cez stred stola alebo umiestniť dve po šírke. Kombinovať môžete aj veľký obrusu so štólami alebo s prestieraním.

vianocny obrus

Dekorácie k Vianočnému prestieraniu

Ďalšie doplnky k vytvoreniu celkového sviatočného dojmu sú napríklad servítky, svietniky, sviečky, príbor a iné doplnky. Nemusí byť toho veľa, ale tak akurát 🙂 Vianočné prestieranie predstavuje vďaku, ale to vieme predpokladám všetci.

svietnik dekoracia

Viac ako len Vianočné dekorácie

Ak Vám nestačia počas sviatkov len vianočné dekorácie a prajte si, aby sviatočnú náladu bolo cítiť z každého rohu Vašej domácnosti, nechajte si ušiť bytový textil na mieru do celého bytu alebo domu. S Dekoria.sk je to tak jednoduché. Stačí si vybrať tkaninu s vianočným motívom vhodnú pre Váš interiér a potom objednať textilné produkty.

Z jeden tkaniny viacero produktov

Keď si už vyberiete látku, ktorá podčiarkne náladu Vašej domácnosti, rozhodnite sa, aké bytové doplnky doladia Váš interiér. V našom online obchode si viete z jednej tkaniny objednať viacero produktov, napr. závesy, obliečky na dekoračné vankúše, sedáky a návleky na stoličky aj obrusy či prestieranie. Takto jednoducho si vytvoríte svoj vlastný štýl bývania.

Kuchyňa a jedáleň s vianočnými dekoráciami

Kuchyňu môžete ozdobiť o vianočné dekorácie ako je napríklad krátky záves s motívom vločiek alebo vitrážky na okno, obrus na stôl, prestierania a aj o malé detaily, akým je napríklad textilný košík na pečivo, či súprava zástery a chňapky. Ide o doplnky do kuchyne, ktoré pozitívne naladia každého návštevníka aj Vás.

dekoracia masla

Obývačka počas sviatkov

V prípade, že máte prepojenú jedáleň s obývačkou, je dobré doladiť textilné doplnky aj v nej. Môžete si vybrať dekoračné vankúše na sedačku, obrus na stolík alebo štólu na stôl  a na okno si nechajte ušiť dekoračné závesy. Obývačka počas sviatkov by mala dýchať Vianocami.

Určite je z čoho u nás vyberať. Možno Vám tú správnu náladu prinesie len jeden krásny obrus, alebo prestieranie a servítky. Rozhodnutie nechávame na Vás.

vianocna dekoracia

Ak by ste potrebovali poradiť, neváhajte nás kontaktovať.

A pre inšpiráciu si prečítajte aj minuloročný článok: Vianočné stolovanie s červenou.

Žiadny komentár